05 June 2010

Luscious Lupines

Lupines are one of my favorite flowers, along with peonies and daffodils. I love their vibrant colors and tall flowers. I used to grow them in a pot, on my balcony in Amsterdam. When the bottom flowers would start to form seeds, I would snip them off to prolong the blooming period and enjoy their beauty just a little bit longer.

Where I come from, lupines are only available as annuals or semi-annuals. But not here, in the Northwoods. They come back year after year, growing bigger and stronger every spring. And they are everywhere. In the woods, by the side of the road, in the fields. An abundance of color so visually appealing, I drive an extra mile or two, three, just to snap a picture.


3 comments:

 1. lieve hannes, ik ontdek nu net pas dat als ik op de titel van jouw blog dubbelklik, ik hier terecht kan en een comment kan schrijven. Leuk zeg! Krijg je veel reacties? Je doet het erg goed vind ik. Afgelopen woensdag Peet op de koffie gehad, erg gezellig dat ze nu zo dichtbij woont. xx Jes

  ReplyDelete
 2. Anonymous07 June, 2010

  Lieve Hanneke, Ik ben een enthousiaste volger van je blog en van je leven zo ver weg, je ups en downs die nu toch echt meer ups lijken te worden! Wil je graag wat uitgebreider mailen,maar weet niet op welk adres..
  Rudith

  ReplyDelete
 3. @Jes: er is niets zo leuk als de computer aanzetten en zien dat iemand een reactie op mijn blog heeft achtergelaten. Het gebeurt steeds vaker, en het zijn meestal onbekenden. Ik vind het geweldig! Dank je wel. xx

  @Rudith: wat leuk dat je een berichtje achter liet! Mailen kan nog altijd op mijn oude adres maar het nieuwe is iets makkelijker voor me. thedutchgirlsadventures@gmail.com

  Liefs,
  Hanneke

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails